torstai 26. marraskuuta 2015


Heippa kaikille tosi pitkästä aikaa❄!

Halusin tohon alkuun lisätä tommosen talvisen kuvan ihan vaan siks, että mulla on niin älyttömän kova ikävä noita maisemia💔! Oon niin 100% talvi-ihminen kyllä, että oon viime keväästä asti ottanut lumia ja erityisesti hiihtoa👀.. Nyt kun ikkunasta kurkistaa pihalle, näky ei oo ihan toivottava.. Sataa vettä, on synkkää, pimeetä ja muutama lämpöaste - mun painajainen😒... No, ehkä tänne eteläänkin jossain vaiheessa soisi lunta ja pakkasia😊! Oli täällä jo muutaman päivän mittainen ''talvi'', mutta se oli lyhyt ilo.. Täällä näytti kyllä hetken ''winter wonderlandilta'' ja olin tosi happy💖.



Edellisestä postauksesta on vierähtänytkin jo tovi.. Tähän olisi niin paljon kirjotettavaa, että menis koko ilta kirjoittaessa😇.. Yritän tiivistää tähän kuulumisia ja pääasioita, mitä on tapahtunut🙈..

Kesälomaan asti en nyt taida tässä enää hyppiä, kun kohtahan on jo joululomakin😉. Jos mennään muutama kuukausi ajassa taaksepäin muutamiin loppukesän ja syksyn kohokohtiin, niin päällimmäisenä mielessä ovat ensimmäiset yleisurheilun SM -kilpailut, joissa uusi laji: kävely toi kultamitalin💕. Sama meno jatkui myös KLL:n SM -kilpailuissa ja Heinolasta tarttui mukaan toinen SM -kultamitali💘.




Uusi laji - kävely- toi myös mukanaan paljon uudenlaisia treenejä ja alueelliseen nuorten maajoukkuevalmennukseen kutsun👅. Siellä oli jo ensimmäinen leiri ja oli kyllä ihan huikee kokemus😋. Leirillä porukka ei oo liian suuri kävelyssä ja ryhmä oli ihan mahtava - niin tsemppaavia ja kannustavia + hauskoja, että leirin jälkeen oli vatsa- ja poskilihakset kipeenä naurun määrästä😝..


Vielä, kun aikamatkaa taaemmas, niin mieleen tulee ehdottomasti ripillepääsy, se oli varmasti yks ikimuistoisimmista päivistä elämässä tähän asti😍.


Juoksukisoja mahtui myös kesään ja syksyyn sopivassa suhteessa😎. Tuli kirmailtua sekä radoilla että maastoissa😳. Parhaita kokemuksia tuli tänä vuonna haettua Kuortaneelta - Flying Finns -maastofinaaleista ja Ruotsista Lidingöloppetista😊. Se Lidingöloppet on ihan huikee tapahtuma! Tuntuu, että koko Ruotsi olis kokoontunut sinne ja se tunnelma siellä on sanoinkuvaamattoman hieno😍. Jokaisessa sarjassa on monta sataa juoksijaa eri puolilta Eurooppaa ja kaikki on tosi tsemppaavia😇. Sen jälkeen on aina kiva viettää myös Tukholma-päivää ja käydä shoppailemassa😏.



 
Mutta hiihto on edelleen se mulle rakkain juttu ja tulee aina olemaan💜! Oikeestaan näitä sivulajejahan on vielä ihan hyvä tässä iässä olla enemmänkin, niistä tulee aina jotain uutta myös hiihtoharjoitteluun😉. Nyt tässä on kuitenkin jonkin aikaa kuljettu hiihdon ehdoilla ja mietitty tulevaa, ihan pian alkavaa hiihtokisakautta😘. Vuokatti on ollut mulle kuin toinen koti, siellä on tullut syksyllä vietettyä päivä jos toinenkin, sillä siellä on mahtava latu ollut jo 1,5 kuukautta💖. Viimeisimmäksi olin siellä suunnilla akatemialeirillä😖. Se oli ensimmäinen tän kauden ''kunnon hiihtoleiri lumilla'' ja se meni kyllä odotusten mukaisesti👌. Pääpainona oli tietenkin tekniikka ja suksilla haettiin tasapainoa erilaisin harjoittein + vierailtiin sauvarinteen puolella ja sprinttailtiin ladulla❤.
 
Vuokatin vaara on mun ihan lempipaikka💗!
 
Autoon on tässä syksyllä tullut jonkin verran kilometrejä suksimisen vuoksi😉. Ollaan aikas monta kertaa lähdetty esim. Kouvolaan, Tampereelle tai Helsinkiin hiihtämään latujen perässä😇. On ollut tosi hienoo, että esim. Valkealassakin on jo n. 1,5 kuukautta ollut ladut ja se on pääosin vielä ollut tosi hyvässä kunnossa😎. Siellä on tullut siis vietettyä päivä jos toinenkin laduista nauttien😃.
 
Nyt tässä vielä ennen joulua on tiedossa muutama kohokohta😍. Huomenissa on tiedossa matka Kontiolahelle😎. Ootan sitä ihan liikaa, nimittäin siellä starttaa kisakausi tänä vuonna💕. Lauantaina vedetään vapaalla ja sunnuntaina pertsalla skabaa😍. Sieltä suuntaan sitten pohjoisempaan - Rovaniemelle - leireilemään Hopeasompaleirille❤. Eli hiihtopainotteinen viikko on edessä, my dream week, Rovaniemen suunnilla oletettavasti on jo hiukan talvisempaakin😏. Loppukuussa on myös muutamia kokeita vielä jäljellä ja isompia kouluprojekteja..
 
 
Ja nyt tässä joulun alla pääsen muutamalle soittokeikalle😻.. Se on toinen mun rakas juttu, kun saa esiintyy ihmisille ja vetää showta😂. Varsinkin joulun alla, kun ihmiset on hyvällä tuulella ja saa jokaiselta vastaan tulevalta iloisen hymyn😊. Tilasin just Punanaamiolta ihan huikeen hienoja uusia show-asuja😉. Esim. Peppi-puku ja tonttuasut täytyi päivitellä isompiin kokoihin ja tuolta verkkokaupasta niille löytyi tosi monia vaihtoehtoja ja löysinkin oikein mieleiset😉. Sieltä saa asusteita oikeestaan mihin tahansa tilanteeseen tai tilaisuuteen ikinä tahtookaan, kannattaa käydä tsekkailemassa: www.punanaamio.fi😃.
 
Nyt tästä lähin alan taas olemaan hiukkasen aktiivisempi täällä suunnilla😉. Palailen leirin jälkeen asiaan ja kerron viimeisimmät leirikuulumiset ja avaan tänne jouluvalmisteluitani + voisin laittaa muutaman kivan joulureseptinkin ja jospa silloin vaikka olisi sitten jo talvisempaa😍. Ensi postauksessa voisin myös hieman kertoa jouluostoksistani ja antaa hyviä lahjavinkkejä😃. Viime aikoina tullut vietettyä jonkin verran aikaa nettivaatekaupoissa, joista on löytynyt ihan himohienoja vaatteita💖. Mun ehdoton lemppari on HerSecret - www.hersecret.fi, siellä kannattaa myös käydä tyttöjen katselemassa muodikkaita vaatteita, hinnat on kohdillaan ja ei varmasti tule pettymyksiä😋!
 
Hauskoja päiviä ja halauksia kaikille ihanille - enjoy😖💘!
 
 
 

Ei kommentteja: